הוצאות הפקת אירוע הן גבוהות מאד, וכדאי לנסות לחסוך בהן היכן שאפשר. איך אפשר לחסוך בהוצאות האלכוהול באירוע? על כך במדריך הבא מבית צר פור יו

אלכוהול לאירועים1. עדיף לא לשים בקבוקי שתייה מסוג אלכוהול על השולחנות, זה יגרום לאנשים להמשיך לשבת ויקטין את כמות האנשים ברחבה

2. משקאות כגון "ואן גוך" ושותפיו מוציאים רק בצ'ייסרים – אנחנו ישראלים ויש לנו נטייה לשתות כל מה שניתן בחינם, בעיקר עם רד בול

3. סמנו במדבקות, ליפסטיק או לק את כל הבקבוקים (עדיף בתחתית) בכדי שיתאפשר לבצע מעקב בסוף הערב

4. הכינו רשימה מסודרת של בקבוקי האלכוהול, ומנו אדם שבו אתם בוטחים שבסוף האירוע יערוך את הספירה על פי רשימה זו, וירשום בקבוקים ריקים ומלאים

5. במידה ומביאים אלכוהול משובח יותר כגון "גרייגוס", קחו בחשבון שרוב האורחים ששותים וודקה לא ישתו לאחר מכן וודקה זולה יותר כגון אבסלוט או סמירנוף, כי זו פשוט ירידה ברמה. אפשר להסתכל על מצב זה משתי זוויות: האחת – חסכון כספי לזוג , השנייה – תישאר כמות גדולה של אלכוהול פשוט יותר

6. השתדלו להפריש חצי מהטיפ שאותו תכננתם לתת לברמנים בתחילת הערב, ואת היתרה בסופו – זה ידרבן אותם להוציא כמה שיותר צ'ייסרים לרחבת הריקודים

7. בדקו מול ספק האלכוהול, מהי כמות הבקבוקים אותה תוכלו להחזיר ולהזדכות עליה – לפעמים משתלם לשלם 300 שקלים נוספים על הבקבוקים, אך שתישאר האופציה להחזיר את כל הבקבוקים – משתלם כלכלית

8. הביאו יין מבעבע מסוג "קאווה" ו"למברוסקו", ודאגו מראש שבקבלת הפנים יסתובבו מלצרים ויחלקו כוסות – דבר זה נותן נופך יוקרתי לאירוע

9. וודאו שכמות הברמנים תואמת לכמות האורחים – המפתח האידיאלי הוא ברמן אחד על כל 100 אורחים

10. אל תשכחו לשתות קצת בעצמכם – בסופו של דבר באנו ליהנות :-)